Dat De Boechoutse goede feestjes kan bouwen, dat weet intussen heel Boechout en omstreken. Jaarlijks staan er dan ook een heel aantal op het programma.

Het eerste feestje van het academiejaar vindt plaats tijdens hét evenement in Boechout (waarvoor de Sint-Gabbers zelfs vrijaf krijgen!) namelijk de jaarmarkt. In het centrum van Boechout zetten we een grote partytent op, waar jong en oud, lid of geen lid kan genieten van een frisse pint.

De Blauw Goud TD is ondertussen een vaste waarde en lokt steeds meer feestvierders uit de buurt. Op 29 november 2019 organiseerden we al de achtste editie van deze TD in de feestzaal aan het Sneppenbos. Ook de schachten staan op de TD’s steeds paraat om een handje toe te steken.

Dit jaar organiseerden we zelfs onze eerste TD in Leuven! Nu weten ze zelfs daar dat Boechout het grootste kleine dorp met de zotste inwoners van heel het land is.

Op 21 februari trekken we weer richting ons vertrouwde Sneppenbos onder het mom van onze “Back in Time td”. Gezellig dansen op nostalgische schijven, we kijken er alvast naar uit. Tot dan!

X