Ook zin om deel uit te maken van een grote vriendengroep die samen het studentenleven ontdekt en ervaart? Om te pronken op ons jaarlijkse Galabal, deel te nemen aan het Boechoutse Bierpong Kampioenschap om iedereen naar huis te spelen, om te genieten van een dag vol activiteiten speciaal georganiseerd voor jouw geslacht, om te komen dansen op de clubavonden en TD’s en mee te kwelen met alle hits op onze cantussen en nog zo veel meer (zie activiteiten).

Om aan al dit leuks te kunnen meedoen, betaal je jaarlijks slechts €25 lidgeld. Als nieuw lid zal je al snel nieuwe vrienden maken tijdens de leukste studentendoop van Boechout en omstreken en alle andere activiteiten.

Even samenvatten… lid worden van De Boechoutse heeft talloze voordelen:

  • Gratis toegang op onze TD’s
  • Club sponsort €25 op mannen- en vrouwendag
  • Korting op het bal
  • Waanzinnige clubavonden
  • Het jaar afsluiten met een gratis bbq

Om van deze geweldige voordelen te kunnen genieten heb je tijdens je schachtenjaar ook een aantal verplichtingen:

  • Op TD’s een shift meehelpen
  • Op elke activiteit aanwezig zijn, anders afwezigheid melden aan Schachtentemmer

Als je nog twijfelt of onze doop wel iets voor jou is, kan je onderaan deze pagina ons eigen doopcharter terugvinden. In dit charter lichten we onze waarden en normen nog eens extra toe. 

format: xx.xx.xx-xxx.xx
format: dd/mm/yy
Waarom wil jij lid worden van De Boechoutse?
Wil je mee deelnemen in de ASL voetbalcompetitie tegen andere Antwerpse studentenclubs? Elke match hebben we minstens 2 vrouwen nodig die mee willen spelen
Lid van "De Boechoutse" word je niet zomaar, eerst en vooral dien je "gedoopt" te worden. Deze zal midden oktober plaatsvinden (exacte datum volgt nog).
Heb je allergieën? Zo ja, welke? Het is enorm belangrijk dat we tot in detail weten waaraan je allergisch bent en welke maatregelen hiervoor getroffen moeten worden. Ook andere zaken als vegetarisch eten, rugblessures etc. mag je hier melden.

LET OP!

Je zal na je inschrijving een mail ontvangen waarin je de betaalgegevens ontvangt. Gelieve een week voor de doop €25 over te schrijven op onze rekening! Ook dit jaar zijn de plaatsen weer beperkt. Wanneer de limiet bereikt is, beland je op onze wachtlijst. Bij niet-betaling voor de deadline, kan je je plekje verliezen aan iemand van de wachtlijst. Betaal dus zeker tijdig!
Mocht je na een paar dagen nog steeds geen mail ontvangen hebben, contacteer ons dan zeker via info@deboechoutse.be

Ik geef toestemming dat alle data die ik in het registratieformulier ingeef, gebruikt wordt door De Boechoutse studentenclub voor het verder opvolgen van mijn registratie, hetzij via mail, hetzij telefonisch. Deze info wordt bijgehouden voor zolang als nodig is. Ik ben mij ervan bewust dat ik deze info ten allen tijde kan opvragen, laten wijzigen of verwijderen door een simpele mail naar info@deboechoutse.be.

DOOPCHARTER – DE BOECHOUTSE DOOP

$1. Voor de inschrijvingen van de doop wordt er gevraagd naar:
$1.1 Allergieën
$1.2 Lenzen
$1.3 Fobieën
$1.4 Eventuele blessures op het moment van de doop

$2. Tijdens de doop in tijden van COVID-19 of overmacht wordt er gebruik gemaakt van bubbels die zijn opgelegd door de veiligheidsraad.

$3. De doop wordt steeds in veilige en verantwoordelijke omstandigheden gehouden.

$4. Schachten kunnen op elk moment aangeven dat ze niet meer willen deelnemen aan de doop (hierbij worden zij geen schacht voor het desbetreffende academiejaar).

$5. Tijdens de doop wordt door geen enkel lid (praesidium, oud leden of/en commilitones) fysiek geweld (stampen, slagen, boxen, seksuele intimiteiten) gebruikt.

$6. Er wordt ten aller tijden opgelet dat schachten voldoende water drinken.
$6.1. Schachten mogen ten allen tijden water vragen.
$6.2 Water wordt in grote hoeveelheden voorzien.

$7. Tijdens de doop wordt er enkel bier als alcoholische drank gedronken.
$7.1. Het bier dat wordt gedronken op de doop is Cara Pils (Everyday; 4,4%).
$7.2. Geen sterke dranken of wijn.

$8. Er wordt geen gebruik gemaakt van schadelijke stoffen of producten die de gezondheid in gevaar kunnen brengen.
$8.1 Producten die over datum zijn.

$9. Er wordt tijdens de doop geen gebruik gemaakt van levende dieren.

$10. Tijdens de doop is het praesidium volledig nuchter.

Het Boechoutse praesidium 2020- 2021

X