• Joppe Lauwers
  Feestleider
  Joppe Lauwers
 • Maxim Vercammen
  Sportpraeses
  Maxim Vercammen
 • Pauline Van Hees
  Quaestor
  Pauline Van Hees
 • Maud Van Dessel
  Ab-Actis
  Maud Van Dessel
 • Ilias Van Genechten
  Vice-Preases
  Ilias Van Genechten
 • Jan Brouwers
  Praeses
  Jan Brouwers
 • Joppe Lauwers

  Joppe Lauwers

  Feestleider
  Er is geen betere kandidaat dan Joppe Lauwers, of Voppe voor de vrienden, om de functie feest leider op zich te nemen!! Deze functie is letterlijk op zijn lijf geschreven!! Door zijn ervaring als PR weet hij perfect hoe hij de beste feestjes van het land moet geven en wie hij hierover moet contacteren. Dus daarom mag je er vanuit gaan dat de Voppe de befaamde feestjes en activiteiten van de Boechoutse naar een hoger niveau zal brengen dit jaar!!  
  Maxim Vercammen

  Maxim Vercammen

  Sportpraeses

  Maxim of beter bekend als “De Max” mag dit jaar onze ambitieuze voetbalploeg onder zijn vleugels nemen. Na zijn debuut als gedeeld T1 in de final four, moet hij het nu alleen doen. Daarnaast mag de Max tonen dat hij meer dan enkel “het broertje van” is. Dit jaar zal blijken of hij in de voetsporen van Boechoutse legende Lakke kan treden. To be continued…

   

  Pauline Van Hees

  Pauline Van Hees

  Quaestor

  Met haar helder blauwe ogen en hart van goud, is deze zotte doos de ideale feestleidster voor onze prachtige studentenclub! Deze behulpzame topmadam staat altijd klaar om te helpen en ziet letterlijk geen enkele fout over het hoofd. Zelfs het kleinste detail ontgaat haar niet en organiseren is op haar lijf geschreven. Ons Pauline staat bovendien bekend als moeke van haar baby labradoodle Nelson, als een topvriendin voor velen en als een levensgenieterke met een hoekske af dat absoluut niet vies is van een glaasje of twee, drie, tien… Voor een goed babbelke, een goed schijfke en een onvergetelijke avond moet je bij deze crazy pollepoep zijn! Kortom, een fantastische aanwinst voor ons praesidium!

  Maud Van Dessel

  Maud Van Dessel

  Ab-Actis

  Deze frivole dame zal dit jaar de belangen van de Boechoutse verdedigen. Haar ervaring als Legal zal hierbij zeker van pas komen. Verder is ze altijd in de mood voor een dikke party want JAAAAA ons Maudje is een fuifbeest! 😉  Het mag dus zeker en vast gezegd worden dat onze Ab-Actis er ééntje uit de duizend is. 

   

  Ilias Van Genechten

  Ilias Van Genechten

  Vice-Preases

  Dankzij zijn onuitputtelijk enthousiasme, zijn crazy dansmoves en hart van goud, is onze vice iemand waar je gewoonweg van houdt! Als geen ander kan hij genieten van het zonneke, een goei schijf & een frisse pint: Ilias zijne vibe maakt je instant goed gezind! Als man van vele talenten, de sfeermaker van het gezelschap & grote fan van Bartje is deze crème de la crème er een naar ons hartje! “Ik zeg c’monn”!

   

  Jan Brouwers

  Jan Brouwers

  Praeses

  Deze patser verschijnt altijd met een glimlach tot over zijn oren. Tegenover zijn, toch wel, grensoverschrijdend gedrag heeft hij eigenlijk wel een warm hartje. Met zijn ruina, maar vaak ingenieuze ideeën is hij al een heel goede aanwinst geweest voor De Boechoutse. Hij is dus ongetwijfeld een serieuze troef als feestleider. Voor een rougeke of pintje in de Kali kan je hem al-tijd vinden.

   

  X