Seppe Lauwers

Seppe Lauwers

Praeses
Onze praeses met een hart voor sport en met een nóg groter hart voor de rest van het praesidium (met name onze vice-praeses). Altijd goed gezind, ziet er onschuldig en verantwoordelijk uit, maar laat je niet misleiden want waar er gefeest wordt is hij vaak de koning van de dansvloer. Oprecht en eerlijk, zeer begeerlijk en een jongen die ik verheerlijk.
Lora Pannekoucke

Lora Pannekoucke

Vice-Praeses
Deze ravissante blondine doet menig mannelijk Boechouts hartje sneller slaan. Met haar charmes en enthousiasme zal ze haar functie als vice-praeses perfect invullen! Als studente grafisch ontwerp met reeds een diploma geschiedenis op zak, zal ze ongetwijfeld ook haar ontwerp skills mogen bovenhalen. Daarnaast deinst ze er niet voor terug om haar ongezouten mening te geven tijdens vergaderingen. Kortom, een vrouw naar ons (Boechoutse) hart.
Enna Karaica

Enna Karaica

Quaestor

Nuestro animal de fiesta zal dit jaar niet alleen onze financiën beheren, maar ook zal ze zeker en vast met haar Spaanse dancemoves instaan voor de sfeer op de dansvloer. Ze smijt zich altijd volledig en met haar uitmuntende uitstraling en haar puur karakter staat ze er keer op keer. En heb je eens zin in een lekker broodje of leuke roddelsessie? Dan kan je wel eens gaan aanbellen bij ons Enna.

 

Olivier Nijs

Olivier Nijs

Schachtentemmer

Olivier, beter bekend als “Den Oli“, zal dit jaar onze schachten temmen. Door zijn ervaring als feestleider vorig jaar en dit jaar als schachtentemmer behoort hij zeker tot One of the Most valuable zwijntjes van de Boechoutse!
Oli is één van de basisingrediënten voor legendarische clubavonden, mythische TD’s,… van’t padje gaan is immers zijn handelsmerk!

Maud Van Dessel

Maud Van Dessel

Legal

Maud, onze enthousiaste en guitige Legal is klaar om met de rest van het praesidium er een fantastisch feestjaar van te maken. Als je Maud hoort, hoor je tegelijkertijd FEEST. Naast haar befaamde studentenleven in Leuven is ze ook een intelligente rechten student en smijt ze zich volledig op deze studie. Door haar functie  kan ze haar expertise al eens in de praktijk uittesten. Daarbovenop is ze ook mega sportief aangezien ze hockey speelt bij Herakles en ook graag eens een rondje lopen. Maud wordt graag gezien in de groep door haar pittig en vrolijk karakter en optimisme dat ze uitstraalt. We kijken ernaar uit om Maud het komende jaar  nog verder te ontdekken.

Maxim Vercammen

Maxim Vercammen

Sportpraeses

Maxim of beter bekend als “De Max” mag dit jaar onze ambitieuze voetbalploeg onder zijn vleugels nemen. Na zijn debuut als gedeeld T1 in de final four, moet hij het nu alleen doen. Daarnaast mag de Max tonen dat hij meer dan enkel “het broertje van” is. Dit jaar zal blijken of hij in de voetsporen van Boechoutse legende Lakke kan treden. To be continued…

 

Ilias Van Genechten

Ilias Van Genechten

Cantor

Ilias zal dit jaar als cantor de befaamde Boechoutse cantussen in goede banen leiden. Met zijn zwoele stem zingt hij de liedjes in als een nachtegaal die uit zijn winterslaap ontwaakt. Met Ilias op kop van de tafel worden de liedjes onthouden en de avonden vergeten. Hij kan meisjes doen blozen, maar ook de slechtzingenden eruit halen en terechtwijzen. Smeer je kelen, vul de bierkannen en sla je codex open, want Ilias is er helemaal klaar voor!

Joppe Lauwers

Joppe Lauwers

PR

Voor dit jaar hebben we niet 1, maar 2 leden van de familie Lauwers kunnen bemachtigen. De broer van onze nieuwe praeses mocht zeker niet ontbreken in ons team. Naast zijn wekelijkse paddel en talloze driesprongen zal Joppe ook de functie PR op zich nemen. Met zijn loyaliteit en connecties kunnen wij er 100% op vertrouwen dat hij sponsors zal binnenhalen als geen ander!

Jan Brouwers

Jan Brouwers

Feestleider

Deze patser verschijnt altijd met een glimlach tot over zijn oren. Tegenover zijn, toch wel, grensoverschrijdend gedrag heeft hij eigenlijk wel een warm hartje. Met zijn ruina, maar vaak ingenieuze ideeën is hij al een heel goede aanwinst geweest voor De Boechoutse. Hij is dus ongetwijfeld een serieuze troef als feestleider. Voor een rougeke of pintje in de Kali kan je hem al-tijd vinden.

Pauline Van Hees

Pauline Van Hees

Feestleidster

Met haar helder blauwe ogen en hart van goud, is deze zotte doos de ideale feestleidster voor onze prachtige studentenclub! Deze behulpzame topmadam staat altijd klaar om te helpen en ziet letterlijk geen enkele fout over het hoofd. Zelfs het kleinste detail ontgaat haar niet en organiseren is op haar lijf geschreven. Ons Pauline staat bovendien bekend als moeke van haar baby labradoodle Nelson, als een topvriendin voor velen en als een levensgenieterke met een hoekske af dat absoluut niet vies is van een glaasje of twee, drie, tien… Voor een goed babbelke, een goed schijfke en een onvergetelijke avond moet je bij deze crazy pollepoep zijn! Kortom, een fantastische aanwinst voor ons praesidium!

 

X